Wie ben ik

Elektro Service Oomen

Ik ben Jos Oomen, woonachtig in Chaam en in de afgelopen jaren werkzaam geweest bij een groot regionaal Elektrotechnisch Bedrijf. Voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers ben ik in die periode als monteur en projectmanager verantwoordelijk geweest voor het aanleggen van elektrotechnische installaties voor een groot aantal nieuwbouw en renovatieprojecten. Dit waren grote projecten maar zeker ook kleine klussen.

In die periode heb ik veel ervaring opgedaan, maar voor mijzelf ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het totaalplaatje graag zelf uitvoer, van begin tot eind: adviseren, voorbereiden, uitvoeren en opleveren.
Daar ligt echt mijn passie.

Daarom heb ik met veel trots op 7 april 2017 mijn eigen onderneming “Elektro Service Oomen” opgestart. 

Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Wilt u liever terug gebeld worden? Vul dan het onderstaande contactformulier in.

    captcha